ENOLA VI.BE: The Well-Bred Hippoes

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: The Well-Bred Hippoes.

The Well-Bred Hippoes, een vierhoofdig indierock collectief uit Limburg, klinken – in zoverre dat mogelijk is – exact zoals de naam al doet vermoeden: dansbaar, fris en verdacht volwassen. De Hippoes zijn in hun korte geschiedenis al gezegend met een kalasjnikov van een song: het aanstekelijke “Come On” bevat naast een straf vermogen tot collectief enthousiasme ook indie anthem potentieel à la The Subways en uitgelaten huppelende riffs à la Los Campesinos, bijgestaan door een heerlijk hese stem. Het soort song om jaloers op te zijn. Haal uw elastieken benen dus maar boven, want tegen een kalasjnikov is niemand gewapend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − 2 =