Terug naar de roots van het festival :: Deep In The Woods

Een festival dat buiten de lijntjes kleurt, zo kun je Deep In The Woods het beste omschrijven. Dit nieuwe ecologische evenement dat van 2 tot 4 september plaatsvindt in Heer-sur-Meuse focust op muziek, fotografie, film en beeldende kunst. Al moeten we hippies van weleer teleurstellen, slapen wordt er namelijk niet in de buitenlucht of in tenten gedaan, maar in een heus vakantiepark (Massembre).

Tja, zoals we kunnen lezen in de FAQs op de website: “Het eerste jaar is kamperen niet mogelijk, maar zijn er drie verschillende logeerformules”. Al vermoeden we ook wel dat die eerste generatie festivalgangers tegenwoordig niet meer zo te vinden is voor het slapen onder de blote sterrenhemel. Want dit nieuwe festival richt zich op vier generaties muziekfans waarbij het tempo bepaald wordt door de omgeving, met name de groene heuvels van Heer-Sur-Meuse bij de Franse grens, middenin de uitgestrekte bossen van de Belgische Ardennen. Zo is er behalve voor muziek; JtotheC&thebadmothas, The Bony King Of Nowhere (solo), Le Cotton Club (FR), Pale Grey, Intergalactic Lovers en Clare Louise werden al bevestigd, ook aandacht voor lokale produkten, film, fotografie en beeldende kunst. Kaarten kosten €25 voor de drie dagen, exclusief de overnachting. Daarvoor kunt U hier aan het puzzelen slaan.

Het kleinschalige Deep In The Woods (max. 700 personen) vindt van 2 tot 4 september plaats.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 1 =