Das Pop gaat intiem in het najaar

Het was ‘even’ wachten op hun laatste album en ook qua optredens in ons land – oké, Bent Van Looy zelf was natuurlijk alom aanwezig – stond er de rem op bij Das Pop zo leek het. Echter, deze zomer maken de uitgeweken Gentenaren dit ruimschoots goed met als kers op de taart in het najaar een intimistische avondomvattende tour door Vlaanderen.

A Lovely Evening With Das Pop zo heet de omzwerving die 11 culturele centra aandoet en de heren terug doet grijpen naar harpsichords, banjo, mandoline en een heus strijkkwartet. De avond zal putten uit het rijke Das Pop verleden met daarin natuurlijk werk uit I Love, Human Thing en de moeilijke bevalling Das Pop, maar ook anekdotes over het leven on the road én de soundtracks die de band schreef.

A Lovely Evening With Das Pop zal in November en December in Antwerpen, Leopoldsburg, Bilzen, Oostende, Turnhout, Menen, St-Niklaas, Gent, St Lievens Houtem, Roeselare – en de nog ontbrekende elfde datum – te zien zijn.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + zestien =