4CD Box van Motorpsycho op komst

Hoewel Motorpsycho commercieel gezien zijn hoogste toppen scheerde toen hij een decennium geleden plots een toegankelijker koers begon te varen met albums als Let Them Eat Cake en Phanerothyme zijn het vaak toch de oldies als Trust Us en Timothy’s Monster die in psychonautenkringen de hoogste toppen scheren. Voor de liefhebbers van die laatste plaat, die intussen al zestien jaar oud is, komt er een natte droom aan: een 4CD Deluxe Edition.

Wat precies terug te vinden zal zijn op die vier cd’s, naast de oorspronkelijke plaat, blijft intussen erg vaag. Stickman Records, al jarenlang de thuishaven van de band, blijft erg op de vlakte met een “Tracklist? We could tell you, but then we’d have to kill you…” en “This release is truly a monster!”. De band zou intussen ook klaargestoomd worden om de hort op te gaan met het album.

De officiële releasedatum is 9 augustus, al voegt Stickman er in alle eerlijkheid aan toe dat de productie enige vertraging kan oplopen. De voorverkoop is echter al van start gegaan. Aanschaf is mogelijk via de labelsite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 1 =