Lokerse Feesten lost nieuwe namen

Lokeren. Geen idee wat er naast de jaarlijkse Feesten te beleven valt, maar dat die Feesten er doorgaans mogen zijn is een zekerheid. Ook dit jaar is dat niet anders, neen, meer nog: Babyshambles, Wu-Tang Clan en M.I.A. zijn maar drie van de straffe nieuwe namen die de organisatie over ons heen kiepert.

Een aantal weken geleden kon u hier al lezen dat de Lokerse Feesten dit jaar metal zou gaan. Dat was naar aanleiding van de komst van Alice Cooper, Papa Roach en Anthrax. Wat het festival daar nu aan toevoegt stelt die metalbands echter in de schaduw. Want naast de drie voornoemde nieuwe namen zullen ook – haalt u even adem – Air, The Cranberries, Leftfield, The Sisters Of Mercy, Mötley Crüe, Roxy Music, The Dandy Warhols, Golden Earring, The Horrors, Eddy Grant en Vaya Con Dios op het festival te zien zijn.

Best straf, zegt u? Kan kloppen. En dan hebt u nog maar de helft van de affiche gehad. Meer namen worden in de komende weken bekend gemaakt en als we de bewaar-het-best-voor-het-laatst-these mogen volgen, zullen die nog straffer zijn.

De Lokerse Feesten zullen dit jaar doorgaan van 30 juli tot 8 augustus. Tickets kosten per dag tussen de 15 en 25 euro.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vijf =