The Magic Numbers kondigen nieuwe plaat aan

The Runaway, zo zal de nieuwste van The Magic Numbers gaan heten. Het album is reeds volledig ingeblikt en ligt vanaf zeven juni bij de platenboer.

Those The Brokes, de vorige plaat van The Magic Numbers, was slechts een beperkt succes. Het viertal uit Londen kon de hooggespannen verwachtingen na hun schitterende naamloze debuut uit 2005 niet helemaal inlossen. Er werd hen vooral een gebrek aan originaliteit verweten. Nu, vijf jaar na hun debuut, wagen ze een nieuwe poging om hun eerste te evenaren.

The Runaway is het derde album van de knuffelberen uit Londen en bevat twaalf nummers. De plaat werd geproduceerd door Valgeir Sigurdsson (Bjork, Bonnie Prince Billy, Múm) en groepslid Romeo Stodart zelf. De strijkerarrangementen werden verzorgd door Robert Kirby (bekend van werk met onder andere Nick Drake en Elvis Costello).

De groepsleden gaven in het verleden reeds aan dat we ons aan iets “fris” mogen verwachten. Op hun Myspace vind je met Hurt So Good een voorsmaakje van het nieuwe album. Samen met Ed Harcourt touren ze in juni doorheen Engeland. Wanneer continentaal Europa aangedaan wordt is momenteel nog niet bekend.

De tracklist van The Runaway gaat als volgt:

 1. The Pulse
 2. Hurt So Good
 3. Why Did You Call?
 4. Once I Had
 5. A Start With No Ending
 6. Throwing My Heart Away
 7. Restless River
 8. Only Seventeen
 9. Sound Of Something
 10. The Song That No One Knows
 11. Dreams Of A Revelation
 12. I’m Sorry

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + zestien =