Vaarwel Klinkers, welkom MOODS!

Klinkers is niet meer. Vanaf 2014 gaat het stadsfestival verder onder de naam MOODS!. Tussen 25 juli en 7 augustus fungeert het wereldvermaarde decor van de historische binnenstad van Brugge als unieke locatie voor concerten van o.a. Suzanne Vega, Sophia, Nils Frahm en The Magic Numbers.

Ook een aantal verrassende nieuwkomers mogen zich komen bewijzen. Zo treden onder meer Sarah Carlier en Ewert & The Two Dragons in de spotlights. Klinkende namen heeft MOODS! dan weer met Suzanne Vega, Sophia, Buika, Nils Frahm, Babylon Circus, The Magic Numbers en Melanie De Biasio.

MOODS! wordt een sfeerfestival met een mix van zowel gratis als betalende concerten.

Info en tickets: www.moodsbrugge.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 20 =