MGMT zet nieuwe album online

Congratulations van MGMT nu al beluisteren? Dat kan! Het nieuwe MGMT-album circuleerde vorige week al illegaal op het net. De band reageerde door het volledige album nu zélf op hun website te zetten.

Dertien april stond bij vele muziekliefhebbers met stip genoteerd in de agenda. Dan zou Congratulations, de langverwachte opvolger van Oracular Spectacular, uitkomen. Het internet besliste daar anders over en sinds vorige week kan iedereen die dat maar wil Congratulations illegaal in huis halen.

In tegenstelling tot de platenmaatschappij reageerde de band eerder laks. Het duo maakte zich vooral druk om de slechte kwaliteit van de illegale versie en besloot prompt het volledige album zelf op hun website te gooien. Congratulations gratis en legaal beluisteren kan hier. Alvast veel luisterplezier!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 2 =