Ben Folds op Chatroulette

Deze wilden wij u in geen geval onthouden. In navolging van Merton, de onbekende pianist op Chatroulette, stort nu ook Ben Folds zich op het nieuwe medium. Of zijn beiden dan toch één en dezelfde persoon?

Misschien eerst een korte uiteenzetting voor de leken onder ons. Chatroulette is een website die willekeurige personen bij elkaar brengt voor gesprekken via de webcam. Op voorhand weet men nooit wie men tegenover zich zal krijgen.

Reeds enkele weken geleden dook daar een zekere Merton op. Deze pianist improviseerde live voor de camera allerhande liedjes en werd zo een echte hit op YouTube. De geruchtenmolen kwam algauw op gang en Ben Folds werd uitgeroepen tot verdachte nummer één.

Afgelopen zaterdag speelde Folds handig in op alle verdachtmakingen. Tijdens een concert in North Carolina speelde hij live piano-improvisaties voor willekeurige kijkers en doopte dit om tot een “Ode to Merton”. Hieronder enkele van de meest memorabele momenten.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − zeventien =