ENOLA VI.BE: Kites On Coast

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Kites On Coast.

Kites On Coast is het uit de hand gelopen slaapkamerproject van Pieter-Jan Van Den Troost, dat met zijn dromerige, melancholische maar altijd hoopvolle lo-fi meesterwerkjes heel wat stardust over uw donkere dagen weet te strooien. Het intieme kampvuursfeertje dat het viertal live weet te creëren – in november nog op Duyster Presenteert – tussen de nachtlampjes en de bijzettafeltjes zit de trompet uit frivool pareltje “Funeral” en het voor vi.be on air geselecteerde “Sleep Walk” als gegoten, en vormt wederom het ideale tafereel voor het melodische en harmonieuze “Top Of The Sky”. Reden te meer om te geloven dat de in februari te verschijnen EP hoge ogen zal gooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 7 =