Badly Drawn Boy stort zich weer op filmmuziek

De immer gemutste Badly Drawn Boy kan een nieuw soundtrack album op zijn conto schrijven. In 2002 schreef hij de muziek voor de film “About a Boy” met acteur Hugh Grant, ditmaal liet hij zich inspireren door “The Fattest Man In Britain.” De plaat titelt nogal hopeloos Is There Nothing We Can Do en ligt vastberaden in de winkel op 14 december.

Herinnert u zich nog die film met dat kleine jongetje dat gepest werd en dan bevriend werd met een werkloze volwassene? Denk er misschien de prachtige soundtrack “Something To Talk About” bij en dan zal er wel een akoestisch gitaartje gaan rinkelen. Damon Gough, die we beter kennen als Badly Drawn Boy, schreef o.a. dit nummer voor de film “About a Boy”. Zijn laatste album, Born In The UK, dateert alweer van 2006 met zijn knieval naar vaderland Groot-Brittannië.

Met Is There Nothing We Can Do stort Gough zich wederom op de filmmuziek. Het album moet de scènes van “The Fattest Man In Britain” in een gepaste sfeer brengen. De film werd geschreven door Caroline Ahern en Jeff Pope. Het is een TV-film, dus het is niet zeker of we ze hier ook zullen kunnen bezichtigen. Het album zal ons gelukkig wel met zekerheid bereiken en dit op 14 december, net op tijd voor het kerstinkopen. Gough is ondertussen ook bezig geweest met een nieuw studio-album en hoopt dit in 2010 de wereld in te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 4 =