Hawksley Workman brengt twee voedzame albums uit

De man die ons in 2002 “Jealous Of Your Cigarette” en “Striptease” bracht en je met één uithaal liet rennen naar de uitgang of je aan de stoel deed kluisteren, gaat ons komend jaar die broodnodige muziekvitamines toedienen met maar liefst twee albums.

Of het ‘Parental Advisory’ label er deze keer op plakt moeten we dus nog even afwachten, de Canadees is namelijk meester in ons op het verkeerde been te zetten. In januari komt alvast het eerste schijfje van het tweeluik uit: Meat. Later in 2010 zal dan ook Milk verschijnen als digitale release door middel van diverse singles, die in een periode van 5 maanden zullen uitkomen. De platen worden groots aangekondigd met: “they will take you from bright, dance pop extravaganzas to dark, warring times where the battle is long over only the repeated and brutal refrain of heartbreak and defeat remains”. Dat belooft veel en dat zou ook wel weer eens tijd worden want na For Him And The Girls, (Last Night We Were) The Delicious Wolves en Lover/Fighter ging het toch wel bergafwaarts met de platen van Hawksley Workman.

Toeren dat gaat voorlopig alleen in Canada gebeuren, maar wij kunnen alvast niet wachten dat deze alleskunner ons weer eens zal betoveren met zijn theatrale, cabareteske performance in ‘s-lands zalen.

Midden in de winter, op 19 januari zal Meat in de winkels liggen en ons voorzien van hartige kost.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − zestien =