Nieuwe NIN EP vóór de sabbatical

Zanger Trent Reznor introduceerde de afgelopen weken alweer een nieuwe trend namelijk het Twitter battlen, alsof we recentelijk nog niet genoeg getweet worden. De tijden dat Nine Inch Nails voor muzikale vernieuwing stond zijn al een tijdje achter ons, maar voordat de band het na 20 jaar ‘even’ voor gezien houdt is er nu wel nog een EP in samenwerking met Jane’s Addiction.

Dit alles in het kader van de ‘afscheids’ tournee die ze samen zullen gaan doen dit voorjaar in de Verenigde Staten. Op de site van de NIN/JA – what’s in a name – tour kun je deze EP gratis downloaden, waarop van beide bands twee nieuw uitgebrachte nummers staan alsook twee songs van ‘nieuwkomer’ en supportact Streetsweeper. Al is dat ook niet helemaal juist aangezien dit om een project van Tom Morello gaat die weer terug lijkt te grijpen naar de ouderwetse Rage Against The Machine sound.

De tracklist van de NIN/JA EP:

  1. Jane’s Addiction – Chip Away
  2. Nine Inch Nails – Not So Pretty Now
  3. Street Sweepers – Clap for The Killers
  4. Jane’s Addiction – Whores
  5. Nine Inch nails – None- Entity
  6. Street Sweeper – The Oath

NIN misschien voor het laatst live zien kan nog zondag 5 juli op Rock Werchter.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − 3 =