Eels laat weerwolf op ons los

Blij nog eens iets te horen van Mark ‘E’ Everett & co. Vier jaar na de geweldige dubbel-LP Blinking Lights and Other Revelations, waar Mr. E jaren aan heeft geknutseld, komt Eels deze zomer terug met een nieuw album. De releasedatum is 2 juni en het album zal Hombre Lobo heten, wat Spaans is voor ‘weerwolf’. De looks heeft E alvast.

Hombre Lobo is al het zevende studioalbum van Eels en zal twaalf songs bevatten. De opnames vonden plaats in Everett’s studio in Los Angeles. Titels van de nieuwe nummers zijn nog niet vrijgegeven.

E mag er dan tegenwoordig uitzien als een kluizenaar, hij heeft zich de voorbije vier jaar zeker niet opgesloten. De live cd Eels With Strings: Live at Townhall kwam op de markt en E correspondeerde met de Britse koningin via brieven. Op de MySpace van Eels verscheen ook het nieuwe nummer ‘Man Up’, één van de negen Eels-songs die op de soundtrack van ‘Yes Man’ stonden. U weet wel, die film over die dwaas – logischerwijs vertolkt door Jim Carrey – die op elke vraag ‘ja’ antwoordt.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × drie =