Stijn geeft je een wachtwoord

En daarmee de sleutel naar de vervallen discotheek die Euphoric heet. Althans zo lijkt het toch op het eerste gehoor. Twee en een half jaar na The World Is Happy Now ligt er in juni een ‘nieuwe’ Stijn in de schappen.

De eerste single “Password” is inmiddels online -en in de ouderwetse ether- geworpen en is een ‘knipoog’ naar de wereld van het social networking. Ze komen allemaal voorbij -op het twitteren na- de losse contacten die men op web 2.0 opdoet. Qua muziek gaat de Vlaamse funkprins terug naar de elekrofunk van zijn debuut Euphoric uit 2004. Was er twee jaar geleden nog een meer introvert band album, nu mag er weer volop gedanst worden op deze nog naamloze derde plaat vol met beats, bassen en synthesizers. De deur van Stijns thuishonk staat weer wagenwijd open en de woorden vloeien ook weer rijkelijk in diverse talen.

De eerste 250 mensen die hun gegevens wensten door te geven via ofwel StuBru of Focus Knack vanmorgen kregen een code om de single te kraken. In juni komt er dan het derde studioalbum aan waarvan de volgorde van de nummers nog bepaald moeten worden, zo liet Stijn vanmorgen in een radio-interview weten.

Op geheel 2.0 wijze hier de videoclip van “Password”:

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + achttien =