Nieuw album Krakow

Krakow zal op 16 maart een nieuw album op de wereld loslaten. De plaat zal Far-away Look heten en verschijnt bij het Leuvense label Zeal Records.

Hoewel het echte Krakow in Oost-Europa ligt kijkt de band uit Herk-de-Stad naar Amerika voor haar invloeden. Americana en slowcore voerden de bovenhand. De band rond ex-Monza lid Piet de Pessemier doet dat met veel overtuiging en in 2006 belandden ze in de finale van Humo’s Rock Rally. In datzelfde jaar debuteerden ze ook met de E.P. Home. Hun debuutplaat As The Heart Is verscheen in 2007. Het nieuwe album Far-away Look zou nu ‘less slowcore and more americana’ bevatten. Producer van dienst is de haast onvermijdelijke Luuk Cox.

Far-away Look verschijnt op 16 maart bij Zeal Records. Een tournee is in aantocht.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + twee =