10 kaarsjes voor het jarige Röyksopp

Binnenkort zal het rookgordijn verdwijnen en is de nieuwe Röyksopp geen mysterie meer. Het zou ook stilletjes aan tijd worden voor nieuw materiaal na een live album Röyksopp’s Night Out en het compilatie-album Back To Mine.

In de tussentijd bestaat het Noorse Röyksopp alweer 10 jaar en hebben ze nu een verjaardagscadeautje in de vorm van het nummer "Happy Birthday" op hun website gezet. In 1999 brachten ze hun eerste single "So Easy" uit maar hun grote doorbraak kwam in 2001 met de langspeler Melody A.M. waarvan "Poor Leno" en "Eple" het bekendst werden, mede dankzij het gebruik van de nummers in reclamespotjes, games en films.

Op het moment zijn de heren Torbjørn Brundtland en Svein Berge hard bezig met werken aan de opvolger van The Understanding, dat hun derde studioalbum zal worden. De website www.royksopp.com zal begin 2009 een nieuw jasje hebben en informatie bevatten over deze nieuwe release.

Die website dus maar in de gaten houden dan en in de tussentijd "Happy Birthday" downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − 6 =