Brand in Londense Nambucca-club

De Nambucca, een concertzaal annex pub in London brandde gisterennacht af. De zaal bood een podium aan de grote namen van de Britse scene toen die nog niet zo groot waren: The Libertines, Babyshambles, The Pigeon Detectives en The Holloways stonden er op de planken. The Holloways verliezen trouwens meer dan één van hun favoriete zalen: demo’s voor een nieuwe album werden door de brand verzwolgen.

Rond 11u30 brak er brand uit in de kelder. De brand zou begonnen zijn in de kamer met de boiler, waar de instrumenten en al het materiaal van The Holloways lagen opgeslagen. Alles ging in de vlammen op. Ook de demotapes voor het nieuwe album Tales From The Tarmac gingen in de brand verloren. De opnames van dat album zouden deze week nog beginnen, maar dat zal nu uiteraard niet doorgaan.

The Holloways braken in 2006 door met So This Is Great Brittain en waren toen het snoepje van de maand van de Britse muziekpers. De band ontstond in de Nambucca , die niet toevallig gelegen is aan Holloway Road. In 2000 woonden de bandleden zelfs een tijdje boven de club. De band en de tourmanager woonden daar nog altijd maar konden tijdig geëvacueerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 4 =