Nieuw album voor Lily Allen

Miss Allen belandde afgelopen jaar erg vaak in het nieuws, zij het nooit positief en zelden muziek gerelateerd. Even leek ze zelfs de weg op te gaan van de hopeloze Amy Winehouse. Maar de grote zorgen blijken achter de rug en Lily Allen doet weer gewoon wat ze moet doen: muziek maken.

Op 9 februari ligt er een nieuw album It's Not Me, It's You in de rekken. De single The Fear zal al op 26 januari verschijnen. En natuurlijk hoort bij een nieuwe plaat ook een tournee, maar voorlopig zijn er nog geen data en locaties bekend.

Tracklisting:

Everyone's At It
The Fear
It's Not Fair
22
I Could Say
Go Back To the Start
Never Gonna Happen
Fuck You
Who'd've Known
Chinese
Him
He Wasn't There

Lily Allen :: It's Not Me, It's You komt uit op 9 februari 2008 bij Regal Records.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 9 =