Lily Allen is toe aan een break, of ze wordt gek

Lily Allen zegt al een tijdje dat ze het gehad heeft met haar zangcarrière en alle media-aandacht die die met zich meebrengt. Enkele maanden geleden gaf ze al aan dat ze samen met haar zus een klerenwinkel wil openen, nu zegt ze dat ze op het punt staat gek te worden van haar eigen imago.

Vorig jaar nam de carrière van Lily Allen een bijzonder hoge vlucht. Haar single “Fuck You” werd een van dé nummers van 2009 en Allen speelde alle festivals plat met haar tweede plaat It’s Not Me, It’s You. Aan het eind van het jaar zei de Britse zangeres echter moe te zijn van het intensieve touren en ze plande een muzikale break van op z’n minst twee jaar.

En op die woorden komt ze dik een half jaar later nog niet terug, integendeel. Allen zegt de perceptie rond haar persoon en imago beu te zijn en zegt dat ze niet dezelfde fout wil maken als sommige andere popsterren die altijd maar doorgaan tot ze het niet meer aankunnen en instorten. “Ik wil thuis zijn momenteel, niet voortdurend op tournee met weer een nieuwe plaat. Waarschijnlijk blijf ik wel nieuwe nummers schrijven, voor mezelf of voor anderen.”

Intussen werkt Allen mee aan een musical, maar dat project staat volledig los van haar andere muziek. Tot over een jaar of twee dan maar voor meer muziek, Lily!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × een =