Rhâââ Lovely gaat Brits

Tijd om de tractor nog eens boven te halen, want de organisatie van Rhâââ Lovely laat weten dat het ook dit jaar weer van de partij is, en dat dit keer op 7 april en met een hele lading Britse bands. De affiche ziet er geweldig uit en heeft deze bands erop staan:

A Whisper In The Noise (VS), Arnaud Michniak (F), Audrey (ZW), Bracken (GB), Crippled Black Phoenix (GB), Frank Shinobi (B), K-branding (B), The Matt Elliott Foundation (GB) – DJ set, Milenasong (d), Part Chimp (GB), Pelican (US), Pentark (B), Rothko (GB), Yndi Halda (GB)

 

Het festival zal dit jaar zoals gewoonlijk twee podiums tellen en plaatsvinden in Cortil-Wodon, het weelderige kluitje aarde in de buurt van het gehucht Ferlemont te Namen. Laat het panikeren echter nog even achterwege: voor de minder goed georiënteerden onder ons heeft de organisatie een mooi kaartje op de site geplaatst.

Een ticket zal dit jaar €12 in voorverkoop en €14 aan de kassa kosten. Voor reservaties kan u altijd terecht op www.rhaaalovely.net of het telefoonnummer +32 498 612437.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − zeven =