Herhalen met Van Halen

{image}De ei zo na gefossileerde hardrockmastodont Van Halen laat op zijn website weten dat het in de zomer van 2007 een Noord-Amerikaanse Reünietour houdt.

Op die tour zal terugkerend frontman David Lee Roth voor het eerst in 22 jaar opnieuw het podium delen met zijn voormalige bandmakkers Eddie en Alex, waarmee hij klassiekers als Van Halen en 1984 opnam. Het was meteen ook dat laatste album dat de spanningen tussen Eddie Van Halen en Roth deed oplopen; een gegeven dat later zou resulteren in ‘s mans ontslag.

Op een twee nummers korte samenwerking in 1996 na, zal het meteen ook de eerste keer in al die tijd zijn dat er opnieuw samengewerkt wordt. Voor de gelegenheid werd ook meteen Wolfgang Van Halen ingelijfd als nieuwe bassist.

Over mogelijke Europese tourdata is tot dusver niets bekend.

(vm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vier =