Mo & Grazz :: 15 augustus 2006, Marktrock

Mo & Grazz, 15 augustus 2006, Marktrock

Drie dagen lang was het weer Marktrock in Leuven, even lang goot het dat het gutste. En toch werd dit één van de betere edities van de laatste jaren, vooral op muzikaal vlak. Er waren niet alleen Oude Marktheadliners Iggy & The Stooges en Pet Shop Boys die voor gensters zorgden, ook op podia elders in de stad werden de nodige feestjes gebouwd. Zo bijvoorbeeld dinsdagmiddag met het duo Mo & Grazz dat van laidback hiphop naar funk en terug schakelde en het De Laeyensplein al vroeg uit de bol deed gaan.

In The CameraEye van onze vrouw: Een Mo die ook hoogzwanger het motto “let’s have fun” hoog in het vaandel blijft voeren.

www.draaischijf.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 1 =