Thé Lau :: 21 juli 2006, Bij Sint-Jacobs, Gentse Feesten

Thé Lau, 21 juli 2006, Bij Sint-Jacobs, Gentse Feesten

Het zit er op. Vanavond nog de Nacht van de Lege Portemonee en dan zitten de Gentse Feesten 2006 er op. Het waren de feesten die het voor het eerst opnieuw op kleinere schaal wilden doen, en dus werden de Clouseaus en Natalia’s feestelijk genegeerd. Geen erg, want op Boomtown en Bij Sint-Jacobs stonden weer genoeg mooie namen geprogrammeerd. De volgende dagen brengen we nog verslag uit van de optredens van Girls Against Boys en Tom Verlaine, daarna slapen we even bij. Want het festivalseizoen is nog lang niet aan zijn einde toe!

In The CameraEye van onze man: Een vermoeide maar geïnspireerde Thé Lau die in de schaduw van de St-Jacobs kerk, ‘tegen den pilaer, onder den toren’ vrijdag zijn gedreven zelf was, ondanks de melding dat hij ziek was en zijn dokter hem had aangeraden ‘vooral niet te zingen’. Ondanks een defecte lichtinstallatie, kwam het optreden met een grap over het vuurwerk op de achtergrond en een massaal meegebruld “Iedereen is van de wereld” toch nog tot een hoogtepunt.

www.gentsefeesten.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + 8 =