BIFFF 2020 Geannuleerd

Vandaag ontvingen we mededeling dat de 38e editie van het ‘Brussels International Festival of the Fantastic Film’ – BIFFF voor de vrienden – zoals gevreesd helaas diende geannuleerd te worden in het kader van de Corona-crisis. Uiteraard wil dat zeggen ook geen Enola-blog dit jaar, we kijken samen met het BIFFF-team uit naar een geslaagde terugkeer in 2021. We geven u de integrale tekst mee van de persmededeling.

1720, de Builenpest van Marseille.

1820, de Cholera.

1920, de Spaanse Griep.

2020, het Coronavirus, en de annulering van de 38ste editie van het BIFFF….

Uit voorzorgsmaatregel annuleert het BIFFF reeds de editie van 2120.

Wees voorzichtig, we zien jullie graag, dikke kus (van ver) en tot volgend jaar… Want, dankzij de onverwoestbare steun van onze sponsors en de gemeentelijke, communautaire, gewestelijke en federale overheden, kunnen we jullie nu al aankondigen dat het BIFFF sterker en straffer dan ooit zal terugkeren, van 6 tot 18 april 2021!

P.S. : we hebben besloten om het programma zoals we dat voorzien hadden online te zetten (www.bifff.net ). Dit vooral om onze partners en onze medewerkers te bedanken, die zich het hele jaar in het zweet hebben gewerkt (laten we hen dus zeker niet vergeten), maar ook om al de films te tonen die we zo graag met jullie hadden gedeeld. Als jullie de gelegenheid hebben om ze elders te zien, aarzel dan niet. Maar, alsjeblief, geen illegale downloads. De filmindustrie zal wakker worden met een hallucinante kater en diepe wonden als gevolg van deze pandemie. We moeten ze nu steunen, in plaats van ze verder de dieperik in te duwen.

Het BIFFF en BIF Market team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien + 1 =