Guy Van Nueten :: Some Refuse The Treatment

Knisperende beats waar wij alvast niet weigerachtig tegenover staan.

Guy Van Nueten zal voor eeuwig en altijd bekend staan als de pianoman – of het nu is als stichtend lid van The Sands (zie – en hoor – de Belpopklassieker “April & June”), als livepartner van Tom Barman (Live uit 2003) of als ontwerper van hedendaags klassieke platen (de Pacman-trilogie). Van tijd tot tijd begint het bij Van Nueten echter ook te kriebelen op elektronisch vlak en dat lijkt vaak tot boeiende resultaten, zoals deze “Some Refuse The Treatment”.

De single fungeert als themanummer van Night Has Come, een documentaire van de jonge cineast Peter van Goethem over een psychiatrische patiënt die zichzelf wil terugvinden in een samenleving die vergeet te onthouden. De Belgische première van de prent is voorzien op 16 oktober tijdens Film Fest Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − 8 =