Fortress :: Endless Roads

Het is niet omdat we er nu pas iets over schrijven, dat we niet al een week naar de nieuwe van Fortress luisteren. Voor het eerst moeten de beats niet knallen, maar pakt de elektropopgroep rond Hanne Torfs uit met een trage. Het is een schoontje.

Fortress, dat was toch die groep die de laatste keer dat we haar zagen alles liet ontsporen in pompende clubhouse? Jawel, maar Hanne Torfs, toetsenman Ruben Den Brok en drumster Anke Verslype laten graag horen meer kleuren aan hun pallet te hebben. Het nieuwe “Endless Roads” neemt wat gas terug en geeft zo alle ruimte aan de zangeres, die bedankt met misschien haar beste vocale prestatie tot nu. Als we het goed hebben, komt nog dit jaar eindelijk de debuut-EP uit van het trio. Tot dan kan “Endless Roads” op endless repeat.

Fortress speelt op 31 augustus op Fortbom in Mortsel

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 1 =