Andrew Bird :: Sisyphus

My Finest Work Yet is de titel van de komende nieuwe Andrew Bird, en dat is omdat hij dat echt vindt. Afgaand op nieuwe single ‘Sisyphus” zou hij misschien wel eens gelijk kunnen hebben.

Zelden klonk dit opengevallen woordenboek – u kent hem van titels als “Effigy”, “Anonanimal” en “Ethiobirds” – immers toegankelijker en aanstekelijker. Wil dat zeggen dat er niet gefloten wordt? Is de Paus katholiek? Andrew Bird fluit in minstens vier vijfden van zijn nummers, dus ook als dat een geweldig popnummertje betreft dat rolt, en tuimelt met de drive van een oud Shinsnummer. My Finest Work Yet — “A swashbuckling romp”, aldus de Meester himself in deze video – is uit op 22 maart, en zou wel eens een lenteplaatje kunnen zijn. Fluit u een deuntje mee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 − 4 =