‘t Is gebeurd: Tool na 12 jaar terug op Rock Werchter

Tool op Rock Werchter 2019. Dat is met grote voorsprong het beste nieuws van vandaag én de natte droom van menig muziekliefhebber. De Amerikanen staan op vrijdag 28 juni in het Festivalpark. Naar de terugkeer van Tool wordt al lang uitgekeken. Hun vorige (indrukwekkende) passage op Rock Werchter dateert van 2006.

Rock Werchter 2019 pakt sterk uit. Zes headliners zijn nu bekend gemaakt. P!NK komt op donderdag 27 juni naar Werchter, Tool en The Cure zijn er op vrijdag 28 juni. Mumford & Sons en Florence + the Machine staan op zaterdag 29 juni in het Festivalpark. Muse zal op zondag 30 juni Rock Werchter 2019 afsluiten.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop start op vrijdag 26 oktober om 9u. Info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven + een =