Jon Amor :: Red Telephone

Driewerf hoera, het is zover: Colour in the Sky, het nieuw album van Jon Amor, komt binnenkort uit!

Dat we daar blij van worden, mijnheer, want na enkele (blues)zijsprongen met The Jon Amor Blues Group, The Boom Band en Red Devils-project DVL komt de Brit eindelijk naar buiten met eigengeschreven solowerk. Dat is al geleden van 2007, toen “Unknown Soldier” de wereld omver blies. Of het nieuwe album in het verlengde van laatst genoemde zal liggen, valt nog af te wachten.

Een eerste teaser krijgen we nu al voorgeschoteld met “Red Telephone”. Het is alvast vintage Jon Amor: een tekst om vingers en duimen bij af te likken en een voortstuwend ritme waar we vrolijk van worden. Ook de videoclip is quirky en zit vol humor.

”Red Telephone”: of hoe een ouderwets gebruiksvoorwerp naast playful ook hip en sexy kan zijn. Denken we, want Jon Amor houdt van een beetje mysterie. Dat maakt de dagelijkse sleur zonnig en kleurrijk. Zoals het album?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + vier =