Bernhoft :: Humanoid

De Noor Jarle Bernhoft heeft in de loop van zijn muzikale zoektocht al enkele watertjes doorzwommen, maar komt toch altijd bij dansbare soul terecht, waar hij ten volle zijn sublieme zangstem kan benutten. Met ondertussen enkele albums en EP onder de arm komt eind deze maand Humanoid uit.

De titeltrack is alvast vintage Bernhoft, met een electro-twist. Voor de niet kenners: vanaf de eerste seconde gaan we ons in het zweet dansen, met op de achtergrond die wendbare stem van Bernhoft. Er zit bovendien een boodschap in de song: “I’m not saying that all was better before, Well, maybe I do, I just like to talk to people I know, With eyes looking up from their phones, I’m tired of talking to drones”. Voila, de toon is gezet. Laat je verleiden door de funky en soulvolle 21ste eeuwse pop van Jarle Bernhoft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − negen =