Affiche Festival Dranouter compleet met Faces On TV en meer

Tussen klinkende namen als Jake Bugg, Gogol Bordello, Passenger, Selah Sue, Intergalactic Lovers en ‘t Hof Van Commerce waren er nog enkele plaatsjes blanco op de affiche van Festival Dranouter 2018. Die worden vandaag ingevuld met o.a. Faces On TV en Geppetto & The Whales.

Ook All Our Exes Live In Texas, Son Of Town Hall en The Bonnie Blues, Lamoral en Linde vervoegen de affiche. Daarnaast laat de organisatie ook een lading dj’s los die deze zomer de Palace in brand zetten. Het wordt goed zweten met Goe Vur In Den Otto, DJ Double D, DJ Bob, DJ Lisa Jordens, DJ Thönder en 2 KG Hoofdvlees!

Festival Dranouter vindt plaats van 3 t/m 5 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf − 5 =