Rock Herk vervolledigt affiche met Arsenal en Tjens Matic

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder werd bekend gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met heel wat bijzondere acts om de 36e editie van het festival tot een groot feest te maken. Onder meer Arsenal, Tjens Matic, Statue, Faces On TV, Portland en Equal Idiots vervolledigen de affiche.

Rock Herk is uiteraard pas compleet met veel acts van eigen bodem. Op vrijdag werd eerder Triggerfinger aangekondigd als headliner. Op zaterdag is die taak weggelegd voor een andere Belgische topact in de vorm van Arsenal, met in het voorprogramma Tjens Matic, de band rond Arno. Het feestweekend wordt verder compleet gemaakt met dj-sets van Magnus, Shameboy, Murdock en T.Raumschmiere, die intussen de status van huis-dj heeft verworven.

Op het hoofdpodium zijn nog meer geweldige bands te zien, namelijk Faces On TV, Blackwave., The Prospects, Statue en Portland, winnaars van de Nieuwe Lichting.

Naar goede gewoonte zijn er nog meer stevige namen voor het tweede podium, de Club: Equal Idiots, Belgische garagerockhelden, Wiegedood, Brutality Will Prevail, Ruiner, Public Psyche, Steele Justice en Limbomaniafinalist Sons of a Wanted Man. Ook in de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van Sanseveria Sound System, het alias van Monsieur Mongoloid en Goldfox.

Ook voor het nieuwe podium, Street, zijn er meer opwindende namen. Geniet face to face van It It Anita, Mantis, Six Hands en het Italiaanse Mood. Je kan opnieuw de benen losschudden aan de Bazaar Bizar Discobaar. Daarover later meer.

Rock Herk 2016 vindt plaats op 20 en 21 juli 2018 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad met o.a. Mark Lanegan Band, Kevin Morby, The Soft Moon, Sons, Marky Ramone en Raketkanon. Info en tickets: www.rockherk.be.

http://www.rockherk.be

recent

Fontaines D.C. :: Starbuster

Fontaines D.C. for the bigger and bolder: vierde album...

Manu Chao

16 april 2024Het Bau-Huis, Sint-Niklaas

Morrissey wilde op de Lokerse Feesten geen paardenworst, Manu...

Civil War

Nog voordat iemand de film gezien had, veroorzaakte Alex...

Animalia

Het MOOOV-filmfestival biedt een staalkaart van het beste uit...

Compact Disk Dummies :: ”Als Belgen bewaken wij de goede smaak”

Op de hoes turen Janus en Lennert Coorevits ingespannend...

verwant

Cactus Festival 2023 :: Wankel als een dronken paalwoning

Veertig kaarsjes, daar heb je een grote adem voor...

Arsenal

7 juli 2023Cactusfestival, Brugge

Werchter Boutique 2022 :: Brel en een explosieve Frankenstein

Werchter Boutique was bijzonder snel uitverkocht na de aankondiging...

BRDCST

9 april 2022Ancienne Belgique, Brussel

Werchter Boutique rondt affiche af met Khruangbin en Arsenal

De coronacijfers worden langzaam maar zeker teruggedrongen, de zon...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in