Bos! Festival neemt je mee op mystieke trip

De laatste jaren zijn er in Vlaanderen heel wat festivals uit het landschap verdwenen. Gelukkig zijn er ook nieuwe initiatieven met een no-nonsense aanpak die we enkel maar kunnen toejuichen, zoals het gloednieuwe Bos! Festival in het prachtige natuurdomein Bergelen in Gullegem, dat dit jaar aan zijn 2de editie toe is.

Bos! is een nieuwkomer in het festivallandschap en meteen al een buitenbeentje. Het neemt je mee op een mystieke trip van licht naar donker, middenin het prachtige natuurdomein Bergelen in Gullegem. Met een no-nonsense aanpak en een focus op sfeer wil organisator Wilde Westen met Bos! een fijn, eerlijk, lokaal en kindvriendelijk alternatief zijn voor grote zomerfestivals. Het programma? Voornamelijk onversterkt en heerlijk divers: van electronica tot klassiek, en dit alles in het struikgewas.

Dit gloednieuwe festival kondigt zijn hele affiche en één keer aan en kan rekenen op de komst van heel wat klinkende namen in het milieu, maar ook een dikke handvol te ontdekken acts. Zijn van de partij: Gabriel Rios, Daniel Brandt & Eternal Something, Ansatz Der Maschine, Wwwater, Sam Amidon, Flying Horseman, De Beren Gieren, Dijf Sanders, The Weather Station, Martin Kohlstedt, Wouter Dewit, Julia Kent, Hans Beckers, Zefiro Torna, B.O.X., Stijn Demeulenaere en Nymphonic Orchestra, het nieuwe project van Steak Nr. 8-lid Brent Vanneste.

Bos! Festival vindt plaats op 7 juli 2018. Alle info: www.bosfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × een =