Tyler, The Creator :: Okra

Een half jaar na Flower Boy gooit Tyler, The Creator een wegwerp-singletje online. Nu weten we ook zeker dat het prima is om witte sokken te dragen in sandalen.

Zo’n wereldvreemde Tyler, The Creator hook is altijd welgekomen. En de ogenblikkelijke overgang van violin stabs naar een gedistortte synthbass zou niet elke hiphopper welgevallen. In ”Okra” gebruikt Tyler elementen uit Goblin, Wolf en Flower Boy. Op zich dus niets schokkends voor de gewezen Odd Future-opperman, maar opnieuw een toonbeeld van zijn veelzijdigheid. In de bijbehorende video herinnert hij er ons bovendien aan dat er volgende maand een nieuwe Wes Anderson draait in de cinemazalen. Niet mis voor een tussendoortje.

Voor wie het nog niet wist, Tyler, The Creator komt deze zomer zijn kunstjes tonen op Dour Festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − twee =