The War On Drugs en Dua Lipa bevestigd voor Pukkelpop

Pukkelpop voegt met The War On Drugs zijn tweede headliner toe aan het programma. Ook Dua Lipa zal komende zomer te zien zijn op de festivalweide in Kiewit.

De festivalorganisatie pakt uit met een tweede headliner. Na de triomftochten in Vorst Nationaal en Lotto Arena vorig jaar kon het haast niet anders: The War On Drugs staat op Pukkelpop deze zomer. Bovendien heeft de organisatie iets met deze bijzondere band uit Philadelphia. In 2014 kreeg hun show in de Club lovende reviews, een jaar later pakten ze de Main Stage volledig in. Donderdag 16 augustus staan ze er opnieuw en deze keer als headliner.

‘Be The One’, ‘Hotter Than Hell’, ‘Blow Your Mind’, ‘New Rules’, ‘IDGAF’; allemaal terug te vinden op het gelijknamige debuutalbum van Dua Lipa. Deze populaire popprinses stond 2 jaar geleden ook al eens op Pukkelpop en donderdag 16 augustus gaat de zon zeker opnieuw schijnen.

Kendrick Lamar werd eerder al bekendgemaakt, hij is headliner op zaterdag 18 augustus. Een vierde naam wordt morgen aangekondigd.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 18 augustus in Kiewit, Hasselt. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf + 20 =