Rock Werchter rondt affiche af met Noel Gallagher, The Breeders en meer

Rock Werchter 2018 kent zijn volledige line-up. Deze week worden er 25 namen aan de affiche toegevoegd. Het rondje aankondigen wordt afgesloten met o.a. Craig David presents TS5, Air Traffic, Wolf Alice, The Breeders, The Last Internationale, Noel Gallagher’s High Flying Birds en Parov Stelar.

Nieuw voor donderdag 5 juli zijn Rae Sremmurd, Craig David presents TS5, Little Simz, Gang Of Youths, Jade Bird en Otzeki. Het programma van vrijdag 6 juli wordt aangevuld met Air Traffic, Courteeners, Curtis Harding, Wolf Alice, Sam Fender en Isaac Gracie. The Breeders, Jorja Smith, The Last Internationale, Durand Jones And The Indications en Emma Bale vervolledigen de line-up van zaterdag 7 juli. Noel Gallagher’s High Flying Birds, Parov Stelar, Post Malone, Novastar, Albert Hammond Jr, Naaz, The Academic en Warbly Jets komen op zondag 8 juli naar het Festivalpark in Werchter.

Herman Schueremans: “Het is steeds een bijzonder moment, die laatste bevestiging die binnenkomt. De puzzel waar maanden hard aan is gewerkt ligt er. Wij zijn bijzonder trots op deze affiche. Met geweldige headliners, met straffe nieuwkomers. Zeer divers. Zeer van nu. De affiche van Rock Werchter 2018 telt 94 namen. Nooit eerder stonden er zo veel namen op de affiche van Rock Werchter. Daar heeft The Slope, het extra podium dat we dit jaar introduceren natuurlijk zijn aandeel in.”

De dagindeling ligt op deze manier in zijn definitieve plooi:

Donderdag 5 juli 2017: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, The Script, James Bay, Marshmello, Alice In Chains, Rae Sremmurd, Anne-Marie, At The Drive In, Black Rebel Motorcycle Club, Craig David presents TS5, The Vaccines, Vince Staples, Rival Sons, Triggerfinger, Steven Wilson, Little Simz, Kali Uchis, Gang Of Youths, Jade Bird, Keir, Otzeki, Sevn Alias, Tom Grennan.

Vrijdag 6 juli 2017: The Killers, London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard, Franz Ferdinand, Anderson .Paak & The Free Nationals, Russ, Angus & Julia Stone, Air Traffic, Arsenal, The Kooks, Chvrches, First Aid Kit, IAMDDB, Walking On Cars, Wolf Alice, Dermot Kennedy, Curtis Harding, Tom Walker, Courteeners, Faces On TV, Isaac Gracie, Sam Fender, Todiefor, The White Buffalo.

Zaterdag 7 juli 2017: Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes, Khalid, MGMT, Stone Sour, Stereophonics, The Breeders, Petit Biscuit, Dotan, Jorja Smith, blackwave., Angèle, JP Cooper, The Struts, The Last Internationale, Susanne Sundfør, Durand Jones and The Indications, Emma Bale.

Zondag 8 juli 2017: Arctic Monkeys, Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Post Malone, Parov Stelar, Eels, Noel Gallagher’s High Flying Birds, David Byrne, Fever Ray, Kaleo, George Ezra, Roméo Elvis x Le Motel, NAO, Sigrid, Novastar, Rone, Albert Hammond Jr, Naaz, Pvris, The Academic, The Amazons, Equal Idiots, IDLES, Pale Waves, Warbly Jets.

Rock Werchter vindt plaats van 5 t/m 8 juli 2018 in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + achttien =