Oestrogeen op het podium van Festival Dranouter

Vandaag is het Internationale Vrouwendag en dus krijgt de affiche van Festival Dranouter een flinke dosis oestrogeen toegediend. Het festival presenteert een nieuwe lichting namen met enkel vrouwelijke artiesten die passeren op de komende editie.

Eerder maakte Festival Dranouter al de komst van Passenger, Gogol Bordello, Sam Kelly & The Lost Boys, Intergalactic Lovers en Goran Bregovic bekend. Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers zal ongetwijfeld blij zijn met het vrouwelijke gezelschap van Selah Sue, Hannelore Bedert, Laura Cortese & The Dance Cards en Zap Mama.

Festival Dranouter vindt plaats van 3 t/m 5 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien + 17 =