MOODS! krijgt Joan As Police Woman en Jonathan Jeremiah over de vloer

Ook deze zomer staat MOODS! garant voor de zomerse sfeer in de binnenstad van Brugge. Het Burgplein voor het stadhuis vormt opnieuw het uitgelezen decor voor vier gratis concertavonden waaronder die van Joan As Police Woman, Jonathan Jeremiah, Het Zesde Metaal en Nouvelle Vague.

Het Zesde Metaal en Brihang voeden hier op vrijdag 27 juli het patriottische gevoel, met hun heerlijke West-Vlaamse teksten. Op zaterdag 28 juli is het de beurt aan de buren van het Franse Nouvelle Vague, en hun eigenzinnige bossanova mix van klassiekers uit de post-punk periode. Diezelfde avond tekent ook Michelle David & The Gospel Sessions, die een hele andere kant van gospel laat zien, present.

Op vrijdag 3 augustus, verwelkomt MOODS! Stef Kamil Carlens met z’n band, die na een geslaagde clubtour helemaal klaar is voor de zomer met een passage op MOODS!. Het Franse The Limiñanas zijn er ook bij die avond, met hun pittige garagepop en psychrock. De laatste avond op de Burg, op zaterdag 4 augustus, is er eentje in tropicanasfeer. Het project Havana meets Kingston wordt een boeiende ontmoeting tussen de muziekscene uit Cuba en Jamaica. The Bongo Hop legt daarvoor al een opwindende én dansbare fond met hun verrassende mix van hiphop, tropical, dub, dancehall, vallenato, cumbia en kompa.

Het binnenplein van de Hallen vormt opnieuw dé geschikte intieme setting voor vier betaalconcerten die gepresenteerd worden voor een zittend publiek. De virtuoze Bosnisch-Zwitserse componist/accordeonist Mario Batkovich is in deze unieke setting op donderdag 2 augustus te gast met z’n filmische composities, verwant aan het werk van o.a. Nils Frahm, Jóhann Jóhannsson en Ludovico Einaudi. Op dinsdag 7 augustus komt Joan Wasser ofte Joan As Police Woman er onder meer haar prachtige nieuwe plaat ‘Damned Devotion’ voorstellen. De dag erna, woensdag 8 augustus, neemt de Britse singer-songwriter Jonathan Jeremiah het van haar over voor een concert drijvend op z’n meeslepende, donkere vocals. Het programma wordt nog verder aangevuld!

Alle info: www.moodsbrugge.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 4 =