Godspeed You! Black Emperor en meer voor OLT Rivierenhof

Op een boogscheut van de stad Antwerpen kom je weer op adem in het mooie stukje natuur dat Riverenhof heet. De kalender van OLT Rivierenhof – de jaarlijks terugkerende concertreeks in het amfitheater – krijgt steeds meer invulling, deze keer met o.a. Bonnie Raitt en Godspeed You! Black Emperor.

Nieuw op de kalender zijn de doortochten van Wim Helsen (05/07), Godspeed You! Black Emperor (09/07), Brigitte Kaandorp (24/07, extra concert!), Bonnie Riatt (25/07), Fat Freddy’s Drop (07/08) en Bart Peeters (19/08). Eerder was al bekend dat OLT Rivierenhof in juni Intergalactic Lovers verwelkomt. De agenda voor juli heeft al behoorlijk wat kleur gekregen met Calexico, Depedro, Elvis Costello & The Imposters, Kapitein Winokio, Melody Gardot, Portugal. The Man, Dweezil Zappa, Selah Sue, Stuff., Blackwave. en Jeff Tweedy.

Een volledig overzicht van alle concerten in het kader van OLT Rivierenhof vind je terug op de officiële website. Ook voor info en tickets slechts één adres: www.oltrivierenhof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 2 =