Suikerrock strikt ook White Lies en Anouk

Na de aankondiging van Alanis Morissette en Goo Goo Dolls dikt Suikerrock zijn programma voor zaterdag 28 juli verder aan. Anouk en White Lies vervoegen de affiche.

De Nederlandse zangeres Anouk raast als een poltergeist over podia en stuurt om de paar minuten een wervelwindje de Tiense kasseien op. Maar het kan ook ingetogen, Anouk is puur sentiment met zestien albums op zak en een trits hits die u allemaal kan meezingen. Met White Lies gooit Suikerrock nog een dijk van een band voor je voeten. Het is een uitdaging om een mindere song van de band te ontdekken. Van debuut ‘To lose my life’ tot het recente ‘Friends’ vulden ze ieder album met alleen maar songparels. ‘Farewell to the fairground’ staat je zeker nog voor de geest. Hun grootste ‘Bigger than us’ stuurt zelfs nu nog golven van kiekenvel door deze contreien. White Lies situeert zich genregewijs tussen Indie en post punk in, maar vult de dingen met een geheel eigen stijl in, die je in geen enkele andere band herkent. De typische melancholische stem van Harry McVeigh gijzelt je het hele optreden.

Suikerrock vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli in het centrum van Tienen met verder ook Stan Van Samang en Gers Pardoel. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 14 =