Dour verwelkomt Soulwax, Beth Ditto en Slowdive

Dour Festival heeft na The Chemicals Brothers, Alt-J, Mogwai en Thee Oh Sees nog meer leuks aan te kondigen. Vandaag komt het festival op de proppen met o.a. Soulwax, Beth Ditto,
Angèle en Slowdive.

De broers Dewaele, de Belgische trots op het vlak van rock en electro sedert de jaren ’90, keren met hun band Soulwax terug naar Dour. Het is voor de eerste keer sinds 1996 en met het nieuwste album ‘From Deewee’, dat de Dewaeles zich laten horen en zien in Dour. Na een pauze van 20 jaar keert ook Slowdive eindelijk terug. Ze vieren dit op de 30ste editie van Dour Festival met hun typische Engelse shoegaze. Verder verwelkomen ze in Dour ook met veel plezier de diva Beth Ditto die opnieuw klaar staat om alle podia te veroveren, de Britse dandy Baxter Dury, de Canadese fusion jazz band BADBADNOTGOOD en de verfrissende noten van Moses Boyd. Onze landgenoten van BRNS komen dan weer opdagen met een nieuw album onder de arm.

Verder geven ook Diplo, Angèle, KOKOKO!, Wizkid, Tshegue, Big Boi, Lomepal, MHD, Biffty & DJ Weedim, Yung Lean [& Sad Boys], Dave Clarke, Robert Hood, Boys Noize, Boris Brejcha, Kollektiv Turmstrasse, Âme II Âme, Noisia, Hungry 5, Jon Hopkins, Ross From Friends, Macky Gee en het nieuwe Killbox present.

Dour Festival vindt plaats van 11 t/m 15 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + negen =