Affiche Graspop nagenoeg compleet

Een nieuw jaar, een nieuwe lijst namen voor Graspop Metal Meeting 2018. De 23e editie wordt een grand cru jaar. Met de toevoeging van 26 bands waaronder Jonathan Davis, Arch Enemy en Ghost, is de affiche nu zo goed als volledig.

Graspop Metal Meeting gaat voor een topeditie in 2018. Het festival breidt éénmalig met één dag uit en vindt plaats van donderdag 21 t.e.m. zondag 24 juni in Dessel. Ook muzikaal wordt het een sterk jaar met headliners Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Verder kijkt Dessel hard uit naar de komst van Ghost. Papa Emeritus Zero en zijn Zweedse Nameless Ghouls stellen er hun nieuwe live album voor op donderdag. Ook op de eerste festivaldag, Jonathan Davis. De frontman van KoRn bewijst dat hij ook solo zijn mannetje staat. Arch Enemy speelde gisteren nog een uitverkochte show in Trix en wil dat maar wat graag overdoen op de Main Stage op zaterdag. Spitsbroeders Mike Patton & Dave Lombardo vonden elkaar weer in Dead Cross, de hardcore punk supergroep die vriend en vijand omver blies met hun debuutalbum vorig jaar. Zij zijn zondag aan het werk. Andere nieuwe toevoegingen zijn Accept, Baroness, Batushka, Carach Angren, Corrosion Of Conformity, Culture Abuse, Diablo Blvd, Dool, Ego Kill Talent, Eisbrecher, Hollywood Undead, L7, Mantar, Neurosis, Perturbator, Septicflesh, Shinedown, Skillet, Skindred, The Vintage Caravan, Tremonti, Wolves In The Throne Room.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van 21 t/m 24 juni. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 2 =