Vijf keer vers voor Rock Werchter

Rock Werchter knoopt een mooie traditie aan en zet het weekend in met een dosis verse namen. Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat London Grammar en Jack White naar Werchter afzakken, en Eels kondigde zélf zijn komst aan. Zijn inmiddels ook officieel bevestigd voor Rock Werchter 2018: Snow Patrol, Eels, Fleet Foxes, Khalid en Marshmello.

Snow Patrol keert terug na een lange pauze. Album nummer zeven, de opvolger van ‘Fallen Empires’ (2011) is in de maak, de eerste optredens zijn geboekt. Het wordt een warm weerzien op vrijdag 6 juli. Ook terug van even weg: Eels. Mr. E himself pakte eerder deze week uit met het nieuws dat hij op zondag 8 juli naar Rock Werchter komt. Fleet Foxes zijn er op zaterdag 7 juli. Hun jongste album ‘Crack-Up’ (2017) laat een groep horen die muziek zonder grenzen brengt, nog drie niveau’s hoger dan voorheen. Khalid tekent voor één van de debuten van 2017. De jonge Amerikaan, bijna 20, brengt een mooie urban mix van melancholie, zachte beats en synths naar Werchter op zaterdag 7 juli. Voor een stevig rondje dansen staat Marshmello garant. Een van de beste DJ’s van nu. Met o.a. “Silence” (feat. Khalid) scoort hij ook straffe hits onder eigen naam. Op donderdag 5 juli staat Marshmello op Rock Werchter.

Donderdag 5 juli 2017: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, Marshmello.

Vrijdag 6 juli 2017: London Grammar, Snow Patrol.

Zaterdag 7 juli 2017: Pearl Jam, Jack White, Fleet Foxes, Khalid.

Zondag 8 juli 2017: Nick Cave And The Bad Seeds, Eels.

Rock Werchter vindt plaats van 5 t/m 8 juli 2018 in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + negentien =