Down The Rabbit Hole pakt groots uit

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 beleeft Down The Rabbit Hole zijn vijfde editie in De Groene Heuvels bij Beuningen. Hoog tijd voor een minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein met niet alleen drie muziekpodia, maar ook talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Met meer verrassingen en relaxte ruimte dan ooit, want dit jaar wordt de konijnenoase rond het strand, bos en zwemmeer extra ruim opgezet. En met o.a. Queens Of The Stone Age, Nick Cave And The Bad Seedsen David Byrne preseneert het festival vandaag zijn eerste bevestigingen.

Josh Homme en zijn rebellenclub Queens Of The Stone Age komen een dik pak badass boogie en all-killer rock ‘n’ roll naar de Groene Heuvels brengen. Ook Nick Cave And The Bad Seeds zijn van de partij met hun overdonderende, bezielende alternative rock. Zonder David Byrne zag het moderne pop en rock circuit er compleet anders uit. Ook de voormalige frontman van Talking Heads geeft present.

Daarnaast heeft DTRH heel maar meer lekkers in petto in de vorm van Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza, Sampha, The Black Madonna, Calexico, Goldlink, James Holden & The Animal Spirits, John Hopkins (live), The Oh Sees, Portugal. The Man, Bökkers, J. Bernardt, IDLES, La Femme, Parcels, Tamino, Tank and the Bangas en Yungblud.

De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 1 december om 10u.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 29 juni t/m 1 juli in Beuningen (NL). Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 2 =