Sjock Festival strikt Pennywise en Nick Oliveri Band

Het duurde even voor Sjock Festival opnieuw van zich liet horen maar met zijn eerste lichting namen valt het festival zonder meer op. Het strikt voor zijn komende editie onder meer Pennywise en Nick Oliveri Band.

Pennywise komt in Gierle zijn 30ste verjaardag vieren met anthems zoals “Bro Hymn” en “Fuck Authority”. Ook Nick Oliveri, bekend als (ex-)bassist bij o.a. Kyuss, Queens Of The Stone Age, Kyuss Lives!, Vista Chino en Mondo Generator, is van de partij met eigen band. Verder verschijnen ook nog Descendents, The Dwarves, Nine Pound Hammer, Five Horse Johnson, James Intveld, The Wise Guyz, Shotgun Sawyer enThe Hoodoo Tones op de 43ste editie van Sjock.

Sjock vindt plaats van 6 t/m 8 juli. Alle info: www.sjock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + vijf =