Weerdse Bierfeesten in laatste rechte lijn

Met nog slechts enkele dagen te gaan zitten de Weerdse Bierfeesten in de laatste rechte lijn. Het belooft opnieuw een spetterende editie te worden met optredens van o.a. 2nd, Equal Idiots, High Hi en Kraantje Pappie.

Sinds het ontstaan gidsen de Weerdse Bierfeesten de regio door het Belgische bierlandschap. Elk jaar selecteren de organisatoren een eigenzinnige bierkaart met meer dan 25 bieren, waaronder het eigen chirobier Pee Ikske! Daarnaast proberen ze elk jaar een zo breed mogelijk gamma aan biersoorten aan te bieden zodat elke bierliefhebber zeker zijn dorst kan lessen. Dit jaar staan onder meer Cornet, Tripel Karmeliet, La Chouffe, Kriek Boon, Waterloo Tripel, Grunen Duvel en Vedett op de kaart.

De VIP-tickets zijn voor de Weerdse Bierfeesten zijn allemaal de deur uit, maar dag- en combitickets zijn (voorlopig) nog verkrijgbaar via de officiële website. Sinds dit jaar kan je ook je drankbonnen online kopen. Zo vermijd je wachtrijen aan de kassa en bespaar je, want per schijf van 20 bonnen krijg je er 2 gratis.

Net zoals vorig jaar zal de organisatie in samenspraak met het gemeentebestuur van Zemst en de ordediensten iedereen met een rugzak controleren. Iedereen wordt ten zeerste afgeraden om met een rugzak naar het festivalterrein af te zakken, zodat lange wachtrijen en tijdverlies aan de ingang vermeden kunnen worden. In het kader van alcoholpreventie, de veiligheid en de beperking van de overlast voor de buurtbewoners, zal er dit jaar opnieuw een drankperimeter opgezet worden rond het festivalterrein.

Dat betekent niet dat er moet ingeboet worden aan muzikaal vertier. Zo zijn er op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei optredens van o.a. De Natte Gazette, Radio Guga, Radio Botanique, 2nd, High Hi, Equal Idiots, Kraantje Pappie, Bonzai All Stars, Exit 11 en Regimania.

Alle info: www.weerdsebierfeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 3 =