Best Kept Secret doet er nog eens zestien bij

Met nog een kleine 2 maanden te gaan, presenteert Best Kept Secret 16 nieuwe namen. Amber Arcades, Cloud Nothings, Hundred Waters, The Japanese House, The Mystery Lights en Thomas Azier zijn slechts enkele van de nieuw bevestigde acts.

Eerder deze maand kondigde Best Kept Secret de comeback van Millionaire aan. Daar komen nu dus zestien namen bij: Amber Arcades, Canshaker Pi, Cloud Nothings, DJ Prime, Froth, Hundred Waters, Iguana Death Cult, Kelly Lee Owens, Leif Vollebekk, Section Boyz, Tei Shi, The Homesick, The Japanese House, The Mystery Lights, Thomas Azier en Wildes.

Best Kept Secret vindt plaats van 16, 17 en 18 juni in Hilvarenbeek (NL) en bevestigde eerder al klinkende namen zoals Arcade Fire, Radiohead, Run The Jewels, Agnes Obel, Aurora, James Blake, Soulwax, Strand Of Oaks en The Thurston Moore Group. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × 3 =