Putrock schiet met scherp op bijkomende bevestigingen

Nu Cupido zijn laatste pijlen verschoten heeft en met de noorderzon verdwenen is, neemt Putrock de boog ter hand om op spreekwoordelijke wijze een reeks nieuwe namen op jullie af te schieten. Compact Disk Dummies, Kadavar, en Fleddy Melculy zijn slechts enkele van de nieuwe bevestigingen.

De electropunkbroertjes Coorevits aka Compact Disk Dummies zullen de boel in lichterlaaie komen zetten. Uit Berlijn ontvangt Putrock dan weer Kadavar met open armen. Grand cru retro psychedelische stonerrock zal dus zeker niet op het menu ontbreken.

Met Rico & Sticks haalt Putrock een legendarisch Nederlands hiphopduo naar Beringen. En als klap op de vuurpijl kunnen we een lekker potje Nederlandstalig gaan headbangen op de brullende gitaren van Fleddy Melculy!

Verder zullen De Nieuwe Lichting-finalist Amazumi en instrumentale postrockers Mantis ook acte de présence geven.

Putrock vindt plaats op 5 en 6 mei op de terreinen van B-Mine in Beringen met o.a. Cornflames, The Guru Guru en En Yunque. Info en tickets: www.putrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − 6 =