Justin Bieber derde headliner Pinkpop

Met de bevestiging van Justin Bieber is de derde headliner toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2017. Na maanden van geruchten kan de organisatie de komst van ‘s werelds grootste popidool bevestigen.

Met wereldwijd meer dan vijftien miljoen verkochte albums, 26 miljoen verkochte singles, twaalf American Music Awards, vijftien Billboard Awards, één Grammy Award, twee BRIT Awards en 21 MTV Europe Music Awards is de 22 jarige Justin Bieber een van de populairste artiesten ooit. De organisatie is dan ook trots om hem als headliner van de eerste Pinkpop-dag te verwelkomen.

De 48ste editie van Pinkpop vindt plaats van 3 t/m 5 juni in Landgraaf (NL) met Green Day, System Of A Down en Kings Of Leon. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + 4 =